Продължаваме Промяната-Демократична България са обсебени от маниакално желание да управляват

...
Продължаваме Промяната-Демократична България са обсебени от маниакално желание да управляват
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ПП-ДБ превръщат България в заложник на изборите в София

Продължаваме Промяната-Демократична България са захласнати от маниакално предпочитание да ръководят София, съобщи пред Нова ТВпредседателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

„ Правят цялата страна пленник на борбата за столицата. Не мисля, че жителите чакат това от нас ”, уточни той.

По думите му, спекулациите, че ще се кандидатиря за кмет на столицата, са конспирация:

" Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София ги създадоха и ги повтарят от опозицията ", разяснява Георгиев.

Според него диалозите за държавно управление са пленник на изборите за кмет наСофия. „ Столицата не може да бъде мотивът страната да остане без ръководство. Обсебването от концепцията да ръководят София не може да обрече останалата част от страната. ” - безапелационен е той.

Председателят на СОС изясни, че в края на ръководството на Политическа партия Кирил Петков персонално му е споделил да „ реже ” линии на градския превоз, а финансовият министър предложил в публично писмо да се усилят цените на билетите.

„ Това е политически спектакъл - ние да бъдем сложени на колене, градът да изпадне колапс, с цел да може дефицитът от Коронавирус и330% по-високите сметки за градски превоз да бъдат оправдани с неспособно ръководство на ГЕРБ. Не се получи. ” - означи Георги Георгиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР