Продължаваме промяната - Демократична България потвърди заявката си, че няма

...
Продължаваме промяната - Демократична България потвърди заявката си, че няма
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната - Демократична България" потвърди, че няма да се коалира с ГЕРБ

Продължаваме смяната - Демократична България " удостовери поръчката си, че няма да се коалира с ГЕРБ. Това се разбра на брифинг на новата коалиция пет дни след изборния ден. Очакване за нейна реакция имаше още в нощта на вота, само че откакто първичните данни демонстрираха, че първото място ще е за ГЕРБ, конференцията се отсрочи.

После беше оповестено, че ще има взаимен брифинг, без да бъде конкретизирано по кое време, само че " Продължаваме промяната " разгласи независимо решението си:. Пред " Дневник " съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разгласи, че обединяването няма да работи друго от съдружния си сътрудник, като сподели:.

Позицията на ГЕРБ към този момент е, че желае да прави съдружно държавно управление (като с това се отхвърля от предходния си метод за експертен, политически безпристрастен кабинет). Председателят на партията Бойко Борисов даде да се разбере, че счита за най-добре да се контракти с " Продължаваме промяната - Демократична България ", само че позволи да сформира кабинет и с други партии в Народното събрание, без да посочи кого засяга.

 Борисов желае коалиция, по-добре с Борисов желае коалиция, по-добре с " Продължаваме промяната - Демократична България ", само че не безусловно

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР