Продължаваме промяната - Демократична България бяха заедно с Възраждане на

...
Продължаваме промяната - Демократична България бяха заедно с Възраждане на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП и ДБ играят с Възраждане. Няма смисъл от сглобка

" Продължаваме промяната - Демократична България " бяха дружно с " Възраждане " на локалните избори. Ако са играли по този начин, няма смисъл от такава сглобка. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Пловдив.

Борисов сподели още, че е " изнасилил " партията си да гласоподава за Васил Терзиев.

" Повече двуличие няма да има. В сряда групирам партията ще ни докладават по какъв начин са играли с " Възраждане ". Ако са си играли по този начин с " Възраждане ", няма смисъл от такава сглобка ", сподели още Борисов. 

Той добави, че все пак, че доста гласоподаватели на ГЕРБ са подкрепили Васил Терзиев въпреки всичко той води поради това, че останалите са дали своят вот за него.

" Моите в София са дали своят вот за Терзиев половината. И аз самия да гласувах за Терзиев ", добавиБорисов.

Според неговата интерпретация на изборните резултати ПП-ДБ и " Възраждане " подкрепятй " Путин и Русия ".

" На предишните избори в предходната неделя ГЕРБ беше пръв на всички места. Сега се сплотиха ПП-ДБ с " Възраждане " и с Българска социалистическа партия и има нова коалиция, нова сглобка. Играха против нас на няколко места дружно. Има заплатен избор на доста места, да вземем за пример във Варна с групировките. Понеже в Банкя се познаваме хората, Политическа партия и " Възраждане " бяха дружно против мен. Ще се обърна към Кирил и неговото двуличие, където си дадох гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласоподава за него, в това време те заплатиха пари да ме бият в Банкя ", добави Борисов.

Хората не понасят към този момент двуличие, по тази причина е ниска изборната интензивност, счита Бойко Борисов.

" Или се прави коалиция като хората или сходни сглобки и шарлатански работи аз не виждам за вярно. Има прелестна коалиция сега и това ще бъде персонално от мен огласено. И към този момент съм го направил пред нашите сътрудници. Те опищяха орталъка по какъв начин ние с " Възраждане " или със Слави Трифонов сме щели да избираме началник на Българска народна банка. Повече двуличие няма да има ", каза лидерът на ГЕРБ.

И добави:

" Движение за права и свободи да изберат на чия страна желаят да бъдат - дали ще са на наша страна или на проПутинската сглобка. Аз в сглобки даже не вземам участие. Имаше някакво съглашение, което се нарушава фрапантно от ръководещите мандатоносители ".

Той съобщи още, че ПП-ДБ не са съгласували с ГЕРБ настояването до президента за промяна на ръководителя на ДАНС.

" Денков ми се обади откакто беше пратил писмото на Румен Радев. Сиреч той си взема решение и ме уведомява. Асен Василев прави изключително съвещание, на което си вкарва данъчни закони, само че ние не сме ги видели ", разяснява Борисов.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР