Продължаваме промяната да се уточнят кой какво мисли, защото Кирил

...
Продължаваме промяната да се уточнят кой какво мисли, защото Кирил
Коментари Харесай

Христо Проданов: ПП да се уточнят, Асен Василев говори едно, а Кирил Петков друго

„ Продължаваме промяната " да се уточнят кой какво мисли, тъй като Кирил Петков приказва едно, а Асен Василев - друго ". Това разяснява за Tribune.bg народният представител от Българска социалистическа партия Христо Проданов по отношение на позицията на водача на Политическа партия Асен Василев, че социалистите не са евентуален сътрудник на „ Промяната “.

Василев бе безапелационен, че връщането на хартиената бюлетина, което левицата изиска и гласоподава на първо четене, е метод да се върне статуквото на власт.

„ Недоумявам по какъв начин в границите на 47-то Народно заседание, когато бяхме съдружни сътрудници, предложихме същото /връщането на хартиената бюлетина б.р./ Тогава това не беше спънка, а в този момент е. И на въпрос Василев дава отговор, че с ГЕРБ са по-близки, а с Българска социалистическа партия - не са, тъй като поддържаме хартиената бюлетина. Но нали и ГЕРБ я поддържа. Така че да си уточнят тезите ", посъветва сътрудниците си от " Промяната " социалистът.

Относно люспенето на Политическа партия към водачите си - Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, Проданов бе сбит, че „ въобще не го интересуват групите в Политическа партия ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР