Продължава да се усложнява ситуацията в ямболските лечебни заведения. От

...
Продължава да се усложнява ситуацията в ямболските лечебни заведения. От
Коментари Харесай

Разкриват 17 легла за ковид пациенти в болницата в Елхово

Продължава да се усложнява обстановката в ямболските лечебни заведения. От през днешния ден в общинската болница в Елхово се разкриват 17 кревати за пациенти с коронавирус за общините Елхово и Болярово. 

В общинската болница " Иван Рилски " няма да се лекуват тежки случаи, защото в лечебното заведение няма интензивно поделение. Там ще бъдат настанявани пациенти с пневмония и позитивен тест за Covid.

Единственото поделение по реанимация остава в държавната болница в Ямбол и то от няколко дни е претъпкано. Зам.-директорът му доктор Валентин Вълчев за следващ път прикани да се търси навременна помощ и пациентите да не се самолекуват.

" Не се самолекувайте! Нека всеки пациент да се обръща, при най-малките признаци към своя персонален доктор. Ако са почивни дни, дано се обръща към Спешното поделение на най-близката болница ", прикани медикът. 

Продължават инспекциите на чиновниците на РЗИ за спазването на ограниченията, както в регионалния град по този начин и по общините, посочи секретарят на РЗИ-Ямбол Донка Желева. Масово по селата не се съблюдават възбраните, опитват се да заобикалят заповедта в огромните магазини, в смисъл че по заповед е 300 квадрата, чиста повърхност, могат да работят- те си поставят някакви загради. 
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР