Прочетете още: Поредна изтекла снимка на Samsung Galaxy S9 Отново

...
Прочетете още: Поредна изтекла снимка на Samsung Galaxy S9 Отново
Коментари Харесай

Отново изтекоха снимки на Samsung Galaxy S9








Прочетете още: Поредна изтекла фотография на Samsung Galaxy S9

Отново изтекоха фотоси на Galaxy S9, който ще бъде показан публично от Samsung на 25 февруари в Испания. На тях се вижда всичко, което досега чакахме: телефон, който доста наподобява на познатия ни Galaxy S8, само че с усъвършенствана камера и ситуиран на задния панел датчик за пръстов отпечатък.

Голямата смяна тази година без подозрение е обновената камера. Galaxy S9 ще има набор от (много малки) бленди, които ще могат да се отварят и затварят с смяната равнището на осветяване в интервалите сред f/2.4 и 2/1.5. Тези характерности ще участват и при Galaxy S9 Plus, като той ще разполага в допълнение и с втора камера на задния панел.

Заради новата камера датчикът за пръстов отпечатък ще бъде изместен по-ниско на задния панел, което е едно доста преимущество. Размерът и мястото на датчика при Galaxy S8 беше един от най-големите му дефекти. И въпреки датчикът към момента да наподобява прекомерно дребен за цялостен отпечатък, то би трябвало да може да се доближава по-лесно.

Освен това се допуска, че при Galaxy S9 Samsung още веднъж ще копират Apple – с 3D анимираните емоджита през предната камера и системата за 3D лицево различаване.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР