Проблемите на тракийските бежанци и обезщетенията, които са им дължими

...
Проблемите на тракийските бежанци и обезщетенията, които са им дължими
Коментари Харесай

ЕС може да ни помогне в спора с Турция за тракийските бежанци

Проблемите на тракийските бежанци и компенсациите, които са им дължими би трябвало да бъдат българското предусловие за всяко бъдещо съглашение сред Турция и Европейски Съюз. За един век България не съумя да реши този проблем. Сега сме част от една огромна, доста могъща общественост, в лицето на Европейски Съюз, и можем да наложим своите условия. Това съобщи в Хасково претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов. Заедно с народния представител от Българска социалистическа партия Никола Динков той се срещна с членовете на Тракийското сдружение " Георги Сапунаров ", клуб " Родолюбие ", представители на Клуба на офицерите от запаса и жители в Дома на техниката.
Според Иво Христов за 10 години българите са видели какъв е капацитетът и каква е философията на ръководството на ГЕРБ - грабителска.
Два милиона души отпътуваха зад граница, множеството българи гледат роднините си на компютъра през скайп, някои деца порастват без родители тук, ние към този момент сме един разграничен народ. България е в трагична демографска рецесия, продължи Иво Христов. И добави, че казусът на България е изключителното чувство за задушливата неправда. Българинът стартира деня си със утринен блок, който съставлява престъпна хроника - записи на охранителни камери кой кого обрал, по-късно се включва нарушител от чужбина да дава изявление по скайп- по какъв начин и за какво се е измъкнал и приключва всекидневието си с дежурния скеч на премиера Борисов, който споделя, че сме доста добре и всичко е наред, разказа действителността Христов. И това, по думите му, се повтаря като валяк всеки ден. Нормално е хората да са угнетени. Затова нашият лозунг е " Справедливост в този момент ", изясни той.
Ако не реализираме смяна в този момент, в случай че не създадем условия за предварителни избори, наесен няма да има действителни кметски избори, те ще бъдат купени на множеството места, предизвести още Иво Христов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР