Проблемът с разстоянието между ваната и стената е познат на

...
Проблемът с разстоянието между ваната и стената е познат на
Коментари Харесай

Фугите в банята ви са напукани и грозни? Това е решението!

Проблемът с дистанцията сред ваната и стената е прочут на всички. Дори и най-малкия процеп води до доста неприятни последствия: противна миризма на влага, плесен, петна и в последна сметка недоволни съседи.
Най-ефективният способ за справяне с това събитие е да пандизите пропастта и да забравите за казуса.
Ние ще ви дадем няколко елементарни способи по какъв начин да запълните дистанцията сред ваната и стената. Тези способи ще бъдат усвоени даже и от най-крехките плещи!

Самозалепваща се лента
Това е най-бързият и най-достъпен метод за тези, които възнамеряват да запълнят дребните процепи. Съставът на лентите включва фунгициди, тъй че казусът с плесента ще бъде решен от единствено себе си. Залепете лентата на чиста и суха повърхнина. В реалност, експертите нямат доверие на лепенката, по тази причина в допълнение може да използвайте течен силикон.
Санитарен силикон
Този способ е подобаващ и за най-тесните процепи. За най-хубави резултати авансово почистете и подсушете повърхността, а по-късно нанесете пласт от специфичния силикон.
Не забравяйте, че след приложимост на уплътнителя, би трябвало усърдно да проветрите помещението, до момента в който изсъхне, защото съдържа оцетна киселина, която има по-скоро неприятна миризма.
Полезно: ще се получи по-гладка повърхнина, в случай че употребявате самозалепваща лента за уединяване на процепите.
Полиуретанова пяна
Това, по наше мнение, е най-лесният метод. Необходимо е единствено повърхността да е чиста и суха преди нанасяне на пяната в пролуката сред ваната и стената. Материалът се уголемява, с цел да запълни цялото налично пространство. След това би трябвало да се изчака да изсъхне изцяло. И не забравяйте, че пяната би трябвало да е водоустойчива!
Циментов разтвор
Това е отличен и ефикасен метод за запълване на огромните дистанции! Както и при предните способи, повърхността се почиства, само че без да се подсушава. След това се приготвя специфичен кофраж. Намажете региона с разтвора и оставете да изсъхне изцяло. Този способ е много не изящен, по тази причина се предлага циментовият разтвор да се прикрие с лента или керамични плочки.
Керамичен перваз
И последният, може би най-естетичен вид, с който да пандизите процепа сред ваната и стената – е керамичният перваз. Той се слага със особено лепило за плочки. Трябва да отделите повече време и старания, само че резултатът ще надвиши всички упования!
Избрахте ли си способ? Тогава действайте! Малко старания и готово – ваната ви ще бъде свежа, приятна и уютна!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР