Призрачно видео, заснемащо някои истински ужаси от Хелоуин, се появи

...
Призрачно видео, заснемащо някои истински ужаси от Хелоуин, се появи
Коментари Харесай

Видео показва палатката на кемпера, „погълната“ от стотици татко дългокраки в националния парк на Аляска

Призрачно видео, заснемащо някои същински ужаси от Хелоуин, се появи в обществените медии в чест на празника във вторник, когато чиновници от национална парк в Аляска показа фрагменти от къмпинг палатка на екскурзиант, „ погълната “ от дългите крайници на баща.

Клипът, в който се приписват Е. Крамър и Националната паркова работа, демонстрира вътрешността на палатка, изглеждаща съвсем полупрозрачна, защото елементи от нея са осветени от фенерчето на кемпера, което свети пред камерата, до момента в който сцената е сниман. Това, което наподобява е цялата палатка, е покрито с баща дълги крайници, пълзящи по екрана. Длъжностни лица от Националния парк и резерват Lake Clark пресметнаха, че на фрагментите се виждат " стотици " паяци.

Езерото Кларк, което е на към 100 благи югозападно от Анкъридж, е един от минимум посещаваните паркове в Съединените щати. Защитената зона е извънредно отдалечена и известна с огромното си многообразие от диви животни.

Facebook във вторник, надписвайки видеото на екскурзианта за нощта, прекарана в компанията на доста страховити пълзящи.

„ Те не знаят, че създанията на нощта дебнат в гората и чакат подобаващия миг да всяват боязън “, продължава надписът. „ Сгушен в топлия си спален чувал, изтощеният откривател се насочва към страната на сънищата...внезапно те се разсънват от чувството, че са покрити от страховити пълзящи същества от гората, единствено с цел да открият, че кошмарът им се е трансформирал в действителност. Стотици баща дългокраки са погълна палатката! "

Терминът баща дълги крайници се отнася до всеки един от към 6000 типа паякообразни, приети за компактните си тела и извънредно дълги, тънки крайници. Въпреки че съществата в действителност са тясно свързани със скорпионите, външният им тип постоянно ги кара да бъдат бъркани с паяци. Много типове баща дългокраки са всеядни и съгласно Encyclopedia Brittanica те се хранят с дребни инсекти, акари, паяци, растителна маса и охлюви.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР