Призовавам за обединение Демократична България“ и новата формация около Кирил

...
Призовавам за обединение Демократична България“ и новата формация около Кирил
Коментари Харесай

Манолова призова за съюз с ДБ и проекта на Петков и Василев

Призовавам за обединяване „ Демократична България “ и новата групировка към Кирил Петков и Асен Василев. Такава платформа може да се бори за първа политическа мощ. Време е да се преглътне егото на обособените политически водачи и да се взе участие в идващите избори с ясна вероятност за българските жители. Това съобщи през днешния ден ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова.

Манолова бе безапелационна, че държавно управление непременно е недопустимо, тъй като това значи държавно управление с въздействие или с поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Решението е да има огромна групировка без ГЕРБ и Движение за права и свободи, която да разгради модела, да даде правдивост на хората и да реформира секторите, които не престават да за завзети от мутрите, сподели Манолова.

Лош сън би било, в случай че се допусне идващото държавно управление да е с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Предизвикателството е да има обединяване, което да направи постоянно държавно управление на смяната и да продължи с проверка на предходното ръководство, поддръжка за бизнеса и уязвимите, добави тя и акцентира, че от „ ИТН “ имат други проекти.

В 46-тия парламент ясно се видя кои обединения стоят твърдо зад правосъдната промяна и закриването на профилираните съд и прокуратура. Твърдението на един от претендентите за правосъден министър от Има Такъв Народ, че митингите против Борисов и Гешев са били платени, слага тази парламентарна група в избран бранш, съобщи Манолова пред БНР.

Подготвили сме и изпращаме искане за достъп до социална информация за потреблението на СРС против протестиращи жители. Съдът, прокуратурата, Бюрото за надзор на СРС евентуално ще ни откажат информация. Министерство на вътрешните работи и ДАНС не е ясно какво ще отговорят. Трябва да са изчерпани всички благоприятни условия в националните процедури, с цел да заведем иск против страната в съда в Страсбург, сподели Манолова по отношение на противозаконното подслушване на над 900 души от митингите.

Демонтажът на мутрите и придворните им компании няма да бъде елементарен. Парите на мафията са на терен и ще се борят против смяната. Това е в земеделието, горските стопанства, енергетиката, пътното строителство и всеки различен бранш, добави тя.

Комисията по проверката стартира с сдруженията в енергетиката, тъй като нарастването на цената на тока е главен проблем. Показахме по какъв начин се спекулира с цените на Енергийната борса. „ Топлофикация София “ ще работи нелегално от 1 октомври. Направихме инспекция по какъв начин е закупувала квоти за въглеродни излъчвания. От това частни компании са „ прибрали “ към 20 млн. лева, които са платени от жителите, сподели още Манолова и подсети, че Столичната топлофикация е с над 1 милиарда лева насъбрани отговорности, само че кметът Фандъкова от години не подхваща никакви дейности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР