Призовавам всички да гласуват масово, защото от нашия глас зависи

...
Призовавам всички да гласуват масово, защото от нашия глас зависи
Коментари Харесай

Стефан Янев: Гласувайте масово

Призовавам всички да гласоподават всеобщо, тъй като от нашия глас зависи бъдещето на страната и нейното икономическо развиване. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев, който упражни правото си на глас в столичното 108 СУ.

“Надявам се да бъде формиран кабинет, тъй като всичко това, което приказваме за бъдещето на България зависи от един предвидим, постоянен кабинет, който ще бъде формиран въз основата на предвидимо и устойчиво парламентарно болшинство. Ние имаме потребност да се удостовери парламентаризмът в България. Имаме потребност от устойчиво ръководство, което точно да се стреми в посоката за едно транспарантно, отчетно ръководство в полза на жителите и България “, сподели Янев.

Той благодари на всички ангажирани с изборния развой и уточни, че по данни все още той протича обикновено в цялата страна. “Разбира се, има дребни елементи – неработещи машини или дребни проблеми, които се отстраняват и не съставляват сериозен проблем във връзка с изборния развой. Надявам се това да остане по този начин “, съобщи Янев. Той добави, че всички органи и изпълнителната власт, правосъдната система, ЦИК и нейните подразделения работят в синхрон.  “Надявам се в края на деня да имаме избирателен резултат, който да отразява действителната електорална настройка на всеки един българин “, съобщи Янев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР