Признавам си, досега не съм проявявала особен интерес към скандинавските

...
Признавам си, досега не съм проявявала особен интерес към скандинавските
Коментари Харесай

Уловена от Копенхаген и Renault Captur

Признавам си, до момента не съм проявявала необикновен интерес към скандинавските страни най-много заради топлолюбивата ми природа, съгласно която визията за прекрасен живот стартира с термометър, показващ температура над 20 градуса по Целзий.

Но не щеш ли бях поканена да тествам новия Renault Captur и се озовах в Дания, една страна, която ме изненада извънредно прелестно със слънцето си, красивите хора и приятната атмосфера. Renault Captur също съумя да ме изненада – освен това освен с прелестния си дизайн, само че и с доста приятното и устойчиво държание на пътя.

Renault Captur е с двуцветно купе, а към към този момент съществуващата гама са добавени два нови екстериорни цвята с много забавни имена: „ Атакама “ (оранжев) и „ Океан “ (син), както и „ Платина “ (сив), който е предопределен за покрива. Персонализацията е „ новото черно “, както знаете, и по тази причина Renault дават опция да прекроите външния тип на своя нов Captur съгласно персоналния си усет и сами да комбинирате цветовете.



Новият Captur предлага също и шест разнообразни пакета за персонализация на интериора, тъй че всеки може да бъде дизайнер на личния си автомобил и да го проектира съгласно своите потребности.

Неотменим детайл от елегантния дизайн на новия Captur са предните светлини Full-LED Pure Vision. Тази технология усъвършенства външния тип на автомобила, само че в същото време и сигурността, като понижава заслепяването.

Докато шофирахме по датските пътища, проверихме и качествата на аудио системата на Bose® и преживяването беше в действителност неповторимо.

Колкото до Копенхаген, ще оставя фотосите да приказват сами, само че в случай че инцидентно до момента сте подценявали северните дестинации, горещо ви поучавам да насочите взор натам – няма нищо гнило в Дания, уверих се персонално.





Автор: Линда Алексайдринска
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР