Признанието на местен човек, разкрива тайно общество на канибали. Местен

...
Признанието на местен човек, разкрива тайно общество на канибали. Местен
Коментари Харесай

В Южна Африка е разкрито тайно общество на канибали

Признанието на локален човек, разкрива скрито общество на канибали. Местен гражданин отишъл в полицейското ръководство в Есткурт (Estcourt), Южна Африка, и незабавно оповестил: “Уморих се да хапвам човешка плът. ”В началото, полицията сметнала, че този човек е под въздействието на някакви опиати и халюцинира за канибали. Но, в чантата, която той носил и отворил пред тях, те видели, че в действителност има елементи от разчленено човешко тяло, ръка и крайник.

 Къща на канибали, в която са открити човешките остатъци
Къща на канибали, в която са открити човешките остатъци По-късно се оказало, че този човек е част от общественост на канибали, а в тяхното село съвсем една трета от жителите умишлено са опитвали човешката плът (HiddenTruth.site).Както оповестява локалният вестник Estcourt News, когато служителите на реда претърсили къщата на този човек, те разкрили осем човешки уши в саксия. Останките миришели извънредно и към този момент били почнали да се разлагат. А това означавало, че най-малко няколко души са станали жертви на канибали.Тогава, същият този човек отвел полицията в друга къща, където живеят канибали и се е случвало също канибализъм.Говорителят на полицията Шармен Струвиг декларира:
“Човешките остатъци са открити в две къщи. Досега, измежду жертвите има едно публично записано лице, само че неговата идентичност към момента не е открита. ”По-късно полицията задържа четирима канибали, а по-късно още трима, измежду които един врач. Оказва се, че те освен са убивали хора, само че са изкопавали остатъци от гробищата.

 След новините за тези канибали, локалните поданици се събират пред постройката на магистрата
След новините за тези канибали, локалните поданици се събират пред постройката на магистрата Любопитно е, че с цялото това отвращение измежду полицията и локалните поданици, канибализмът към момента не е публично неразрешен в Южна Африка. Има закон от 1983 година, който не разрешава съхранението на части от човешки тела без позволение и това е всичко.Четете още: Историята на канибалът от Ротенбург След разкриването на локалните канибали, член на локалния съвет – Мтембели Майола, събрал жителите в кметството, с цел да ги успокои. Вместо това, той бил шокиран да научи, че към 300 души от тълпата, т.е. всеки трети човек, най-малко един път в живота си е опитвал човешката плът и го е правил умишлено.

 33 - В Южна Африка е разкрито скрито общество на канибали
Повечето от тях показали локалния врач – Нино Мбата, който бил лидер на канибалите, който съветвал хората да копаят гробове и да ядат човешка плът, с цел да се „ излекуват ”.Той им споделил, че изкопаването на труповете ще ги направи по-силни и ще ги защищити от щета, а костите ще им донесат благосъстояние в бъдеще.След ареста, същите канибали споделят, че в началото откритата ръка и крайник, принадлежат на жена, която самите те са умъртвили и нарязали. Тя е разпозната като Занеле Хлатцвайо.Това събитие се случва през 2017 година През 2018 година, се организира процесът, който дава доживотна присъда на лечителя и на индивида, който за пръв път е пристигнал в полицията с останките на дамата.Сега, година по-късно, полицията не е уверена, че локалното общество на канибали е прекратило активността си. Вероятно, след случилото се през 2017 година, канибалите се крият по-добре и са доста по-внимателни.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР