Приятелката на сина на Алфредо Торес – Шон, е изпаднала

...
Приятелката на сина на Алфредо Торес – Шон, е изпаднала
Коментари Харесай

Приятелката на сина на Алфредо Торес изпаднала в шок след смъртта на младия спортист, влезе в болница

Приятелката на сина на Алфредо Торес – Шон, е изпаднала в потрес при новината за нещастието и се наложило да бъде настанена в болница.

Самоубийство е главната версия за гибелта на 20-годишния първенец по бокс, който се хвърлил от седмия етаж на жилищния блок, откакто гаджето му съобщила, че се разделят, написа Блиц.

Шон Торес бил извънредно сензитивен юноша, настояват негови познати. И мъчно понасял любовните драми. С приятелката му имали бурна връзка. При следващия проблем синът на известния кубински танцьор и хореограф взел съдбовното решение да постави завършек на живота си. Не споделил с никого за това, което го мъчи.
                             

Пристигналият незабавен екип го откарал незабавно в болничното заведение, към момента жив. Пораженията обаче се оказали съдбовни и Шон е умрял в интензивното малко преди обяд.

„ Имаше прекомерно доста обич за предоставяне. Душата му беше цялостна с обич, само че светът не беше подготвен да я одобри ”, написа неговият другар Тино Караиванов.
 
                             

Самият Алфредо Торес научил новината в Свети Влас, където взе участие в занимателна стратегия на едно от вариететата. Нещастието е голямо за цялото семейство, в което майка му Гена Славова гледа трите му сестри.

Приятели незабавно проведоха дарителска сметка, с цел да оказват помощ на озлочестената фамилия. Сред първите реагирали беше и боксовият клуб ЦСКА, където тренираше при Михаил Таков и Александър Александров.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР