Приятелката на без време отишлия си от този свят Денис

...
Приятелката на без време отишлия си от този свят Денис
Коментари Харесай

Гаджето на Денис Теофиков показа колко изкарва

Приятелката на без време отишлия си от този свят Денис Теофиков, Алекса, към момента страда за него, само че макар тъгата, съумява да отдели задоволително време за специалността си. Тя е гримьор и несъмнено заработва добре, или по този начин наподобява от цените, които е оповестила в мрежата.

Припомняме ви, че Алекса беше тръгнала по пътя на музиката след гибелта на Денис. Дори преди седмици беше оповестила, че ще пусне първата си ария, само че клипът по този начин и не видя бял свят. Въпреки че имаше оповестена дата за премиерата и тийзър. Каква е повода Алекса да се откаже от плана и дали няма да го показа изненадващо - не е известно.

Вероятно хубавицата е задоволително заета около гримирането, а в края на предходната година, тя разгласи и промоционална цена за услугите си. В края на октомври тя пусна оферта за грим и слагане на изкуствени мигли на цена от 110 лева Намалението е било по случай наближаващите коледни и новогодишни празници.

Очевидно цената на грима е доста по-висока през останалото време и поради инглацията и повишаването на всевъзможни услуги, клиентите на Алекса към този момент броят доста повече банкноти, с цел да бъдат разкрасени от нея.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР