Приятелка издала българската тийнейджърка за убийството на собствената й майка

...
Приятелка издала българската тийнейджърка за убийството на собствената й майка
Коментари Харесай

Приятелка издала българката Тери, убила майка си в Испания

Приятелка издала българската тийнейджърка за убийството на личната й майка в Испания. След разкритията момичето бе задържано, оповестява вестник Las Provincias.

Българката на име Тери бе арестувана по подозрения, че дружно с приятеля си е умъртвила майка си, Ана, а по-късно седмица е живяла с натрупа й.
Въз основа на резултатите от направената аутопсия е открито, че гибелта е настъпила през април в резултат на голям брой прободни рани.

Миналата седмица 19-годишната българка е разказала на своя другарка, че дружно с приятеля й са умъртвили майка й и държат натрупа във ваната на жилището, в което са живеели на улица "Мигел Ернандес " във валенсианския град Алкудия де Креспинс.

Малко по-късно приятелката е споделила за случая със собствен прочут, който незабавно е отишъл и е разказал на полицията, прецизира worldbg.eu.
Жертвата е живяла над 20 години в града. Състоянието на натрупа е попречило на експертите да дефинират точната дата на гибелта.
Съседите са усещали неприятна миризма, само че не са предполагали, че е вследствие на разлагащо се човешко тяло.

Младата българка и приятелят й са арестувани и предадени на следствените органи. Единият от тях е направил признания.

Апартаментът, в който е открит трупът, е принадлежал на убитата българка, която е била на 45 години. Тя е давала заслон на двамата младежи.

Съседи описват пред „ Ел Еспаньол “, че Ана е била дългогодишна жертва на домашно принуждение – в началото от брачна половинка си, а по-късно от децата си. Почти всеки ден в жилището се чували удари, писъци, кавги.

Ана изкарвала прехраната си като шивачка. Грижела се и за възрастни хора, чистела входове на здания. Мъжът й бил водач на камион. Двамата имат наследник и щерка. Местните им другари ги наричали с испанска версия на българските им имена – Тереза и Николас.

Преди няколко години родителите се развели и синът останал с бащата, а дъщерята – с майката. Атмосферата в фамилията на Ана обаче останала напрегната, споделя комшия. С щерка й постоянно имали бурни кавги.

Понеже имала финансови усложнения и не можела даже да заплаща тока си, Ана предложила на домоуправителя да чисти входа, с цел да покрие насъбраните вноски за електричество. Именно когато няколко дни тя не се появила да почисти, съседи се усъмнили, че нещо не е наред с нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР