Приятели на убития преди година в столичния квартал Люлин Илиян

...
Приятели на убития преди година в столичния квартал Люлин Илиян
Коментари Харесай

Близки на мъжа, убит заради заря в Люлин, бяха привикани в полицията

Приятели на убития преди година в столичния квартал " Люлин " Илиян Илиев са привиквани в полицията, с цел да подпишат предупредителни протоколи. Сигнал против тях са подали близки на килъра, потвърждавайки, че са уплашени от апелите им за митинги против стартирането му под домакински арест. 

Жестокото ликвидиране стана след тържество със заря, в чест на новородено. Младият мъж беше погубен с нож пред очите на приятелите му.

Поли Ванкова е била близка другарка на убития Илиян. Тя е била привикана от проверяващ служител на реда в 9 Районно ръководство, с цел да подпише сигнален протокол, предава Нова тв.

„ Защото от момента на убийството на Илиян до момента аз и сътрудниците ми от групата на „ Люлин ” вършим постове и изявления, свързани с убийството. Публикациите ни са на тематика възмущението ни от решенията на правосъдната система ", сподели тя.

Приятелката на убития мъж описа още, че в деня, в който съдът е пуснал килъра под домакински арест, тя направила поредна обява. С нея призовала жителите на квартала да се причислят към кротичък митинг пред блока на причинителя. Близките му обаче решили, че това е опасност за тях, добавя Поли Ванкова.

„ И аз чакам да бъда свикан, само че ще поддържам групата, до последно, до момента в който килърът не получи това, което би трябвало да бъде – да бъде в пандиза, а не на независимост ”, безапелационен беще различен другар на Илиян – Емил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР