Приветствам решението на парламента, с което отпаднаха тези два члена.

...
Приветствам решението на парламента, с което отпаднаха тези два члена.
Коментари Харесай

Волен Сидеров и Валери Сименов като храна за медиите

Приветствам решението на Народното събрание, с което отпаднаха тези два члена. Това разяснява пред публицисти вицепремиерът Валери Симеонов във връзка ветото на президента Румен Радев върху текстовете от Закона за приватизация и следприватизационен надзор .

 Симеонов даде обещание на Сидеров да изиска контракт за концесия на злато
Симеонов даде обещание на Сидеров да изиска контракт за концесия на злато

Симеонов мисли " шумните " си инспекции за регулярни

Ветото бе гласувано през вчерашния ден от народните представители и стана мотив за замяна на упреци сред Волен Сидеров и Валери Симеонов . Коалиционните сътрудници в дребната коалиция " Обединени патриоти " бяха помирени след намесата на премиера Бойко Борисов .

Волен Сидеров разяснява пред публицисти, че в случай че не се карат и не спорят с сътрудника си Симеонов медиите няма да има какво да излъчват. " Медиите са обречени на апетит, в случай че сме скучни и не си разменяме остри реплики ", разяснява той. По думите му в противоположен случай би трябвало да се държат като в японски спектакъл.

Сидеров изрази удовлетворение, че с постигнатата през вчерашния ден договореност при премиера Бойко Борисов предлаганите законопроекти ще бъдат обсъждани първо на съдружен съвет.

Той сложи въпроса за Валентин Касабов, с който през вчерашния ден се стигна до физически конфликт, като посочи, че не е уместно Касабов да остава в групата на " Обединени патриоти ". " Смятам, че Валентин Касабов не е уместно да стои в ПГ на " Обединени патриоти " , съобщи Сидеров.

" Чакам групата да се събере и да реши какво да прави с Касабов. Не желая да се натрапвам, да съм аз този, който да каже да се съберат. Нека те решат по съвест. Това е човек, който не може да работи в тим. Може да питате за това всички сътрудници, в това число и тези от НФСБ , които са изразявали неодобрение от неговото държание ", настоя Волен Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР