Привърженици на ЦСКА-София помолиха основните акционери на клуба - Гриша

...
Привърженици на ЦСКА-София помолиха основните акционери на клуба - Гриша
Коментари Харесай

Фенове молят Гриша Ганчев да не напуска ЦСКА-София

Привърженици на ”ЦСКА-София ” помолиха главните акционери на клуба - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, да не напущат. Това се случи по-малко от 12 часа, откакто Ганчев разгласи, че се отдръпва, обиден от реакция на друга фенска секта - Offenders, откъдето го разкритикуваха, че с прехвърлянията на Валентин Антов и Али Соу отслабва тима в борбата му за шампионска купа.
Собственикът на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев сензационно разгласи, че се отдръпва от футболния клуб дружно със съдружника си Юлиян Инджов. " Благодаря на цялата армейска общност, че беше съпричастна с нашето дело. За всичката им обич към тима. Искам да кажа от мое име и името на моя съучастник Инджов, че ние прекратяваме активността си в ЦСКА.

Днес групата, нарекла себе си " Привърженици на ЦСКА " пусна отворено писмо (макар и написано от първо лице) до Ганчев, Инджов и третия акционер (с към 20% дял) - Христо Стоичков.

" Отново се обръщам се към Вас в качеството Ви на притежатели на най-великия български футболен клуб с част от думите ми от 28 октомври 2018 година Обръщам се към Вас в качеството ми на елементарен и редови последовател на най-големия футболен клуб в България! Заявявам, че стоя зад всяко едно решение, което управлението ще вземе, взима и е взимало. Искам да изкажа признателност за всичко, което сте създали, откогато управлявате ЦСКА!

Това, което Вие направихте като притежатели, никой през последните над 25 години, не е правил! Вие заслужавате единствено и само доверие и поддръжка! Вие върнахте вярата в армейските полезности, които бяха позабравени през последните няколко незаконни ръководства и насмешки с нашия обичан клуб! Спазихте едно заричане и извършихте нещо, което никой в България не е правил. Възродихте достойнството и уважението. Съградихте от пепелта прелестната ни база в Панчарево. Отново школата ни работи на едно положително равнище, а имам вяра, че в бъдеще ще е още по-продуктивна. На път сте да съградите нещо велико в центъра на София.

Отново споделям всичко това, тъй като след към момента неосъществения трансфер на Али Соу още веднъж ставаме очевидци на гадна, досадна и отвратителна офанзива с/у Вас и ЦСКА! Всичко това става в Интернет пространството, където всеки схваща от всичко.

Уважаеми притежатели, избрана проведена ултрас формация не съставлява цялата армейска общественост.

Аз не запознат съм ръководство на клуб, от образуване на почитатели за песни, шествия и разпяване на агитка, нито от тактичност, нито от физическа подготовка, нито от управление на тим, нито от заплащане на заплати, нито от планиране и строителство на стадион и подготвителна база, само че запознат съм нещо друго. Аз разбирам, че не би трябвало да се дава ум на този, който ръководи клуба ни. Не бива да се меся в работата на треньор, скаути, шефове и притежатели! От мен се изисква единствено поддръжка. От мен се изисква да имам абонаментна карта, да закупувам истински фен-артикули от магазина на клуба, да повеждам другари на стадиона, да подкрепям финансово клуба, както счете за добре и каквато опция имам.

Заявявам, че стоя твърдо зад Вас, като ръководители на най-обичания клуб в страната! Моля Ви да не обръщате внимание на грозните трудове в Интернет пространството, тъй като те показват позицията на една група, дръзвам да кажа, неориентирани, в същността на концепцията спорт и по-конкретно футбол, хора! Знайте, че както Вие спазихте обещанията си и се грижите за ЦСКА, по този начин и ние, хората на които им пука за клуба, ще се грижим Вие да получавате поддръжка в тези сложни времена!

Само ЦСКА, останете в ЦСКА, тъй като другояче ЦСКА е жертван на ориста на доста други тимове, " ръководени " от своите последователи - фантазия, която рухва всякога и всякога се схваща какъв брой неуместно звучи! ЦСКА ще стане пленник на политическа игра, както други тимове. ЦСКА ще бъде " ръководен " от фенчета, без потенциал и без умения.

ЦСКА ще се трансформира в тресавище, каквото е целият ни футбол и цветето, което в този момент грее в Борисовата градина ще бъде смазано от тези, които трябваше да го поливат, само че вместо това го смачкаха със своите обувки мартенси.

Сега враговете се смеят и дерат гърла, че ЦСКА пада ранен!

НЕ позволявайте ЦСКА бъде погубен!

Не гледайте Facebook. Там всеки има какво да каже, само че споделя ли в действителност нещо - и те не знаят!

Не бива да се поддавате на провокацията на част от последователите на ЦСКА, като даже една част от тях нападнаха и най-великият - ХРИСТО СТОИЧКОВ!

Твърдо зад тим, управление и треньор! Само ЦСКА!

Твърдо зад Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков! "

По-късно през днешния ден се чака незабавна среща на управлението на " ЦСКА-София ", на което да бъдат разисквани по-нататъшните дейности. Според Gong.bg, последователи на тима са изразили предпочитание за диалог с Гриша Ганчев, с цел да се опитат да трансформират мнението му.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР