Притесненията, свързани със здравето, както и мисълта за околната среда,

...
Притесненията, свързани със здравето, както и мисълта за околната среда,
Коментари Харесай

5 от най-добрите маршрути с влак в света

Притесненията, свързани със здравето, както и мисълта за околната среда, направиха по този начин, че различните форми на пътешестване да добият известност през последната година. За да избегнат евентуалните скупчвания на натоварените летища, мнозина избират да пътуват с трен.

В визиите ни самолетът и автомобилът може да са просто средства за постигане на крайната цел. Когато обаче става въпрос за лятната ни отмора, пътуването с трен се трансформира в основна част от прекарването. Сега е моментът да осъществите скоростно замисъла си и да поемете на път с изпитаното във времето транспортно средство.

„ За разлика от напредването със аероплан, когато пътувате с трен, можете да разглеждате непрестанно изменящия се пейзаж, който се движи около вас “, споделя Естел Жиродо от френската туристическа компания Club Med. В този дух тя класира най-хубавите пътувания с трен по целия свят, като съпоставя междинната цена на билета, отзивите от Трип Адвайзър, Инстаграм и Пинтерест, както и броя на забележителностите и величествените гледки, които ще видите по пътя.

Представяме ви 5-те най-хубави пътувания с първокласни влакове в света:

5. „ Бернина Експрес “, Европа

Най-високо разположената железопътна линия в Алпите, Бернина Експрес води пасажерите от Швейцария през планинската граница до Тирано в Италия. Ще пропътувате през 55 тунела, 196 моста, както и до най-високата точка - 2253 метра над морското ниво. Височините, по които сърцето изхвръква, нямат равни на себе си. Участъкът от линията сред спирката в Тусис, Швейцария и Тирано даже има статут на международно завещание на ЮНЕСКО.

Големите стъклени прозорци оферират невероятна панорама към заснежените планини, а цифров справочник споделя истории за маршрута, до момента в който пътувате около спираща дъха природа. Цените стартират от щадящите джоба 9,30 евро на човек. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Esitur Viaggi Organizzati (@esiturviaggi)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР