Притеснения за здравето и за загубата на работни места, цяр

...
Притеснения за здравето и за загубата на работни места, цяр
Коментари Харесай

И астрологията се включи в борбата срещу коронавируса в Мианма

Притеснения за здравето и за загубата на работни места, лек за любовна тъга - астролозите в Мианма би трябвало да дават своите предсказания за всички тези неща в изискванията на обществена изолираност, предава Франс прес.

Броят на астроложките съвещания е скочил с 50 %, увериха от "Баган иновейшън текнолъджи ", компанията която пусна профилирана апликация с два милиона консуматори.

Звездите би трябвало да отговорят на доста въпроси, свързани с ковид - дали непосредствен или родственик се е разболял, дали ще могат да се завърнат на работа след края на ограничаващите ограничения. Любовта също е в центъра на многочислени терзания след настъпването на пандемията. Много жители на Мианма се завърнаха в родината си, откакто бяха на работа в Тайланд. Те се тревожат за локалните си половинки, с които са се разделили. "Предлагаме им утешение и религия в бъдещето, като се опитваме да ги изкараме от депресията ", доверява един от двайсет и трите астролози от платформата, 70-годишният Вин Зав.

Мнозина от звездобройците дават препоръки по какъв начин потребителите да се предпазят от зли сили и уроки. Сред тях попадат подаряването на цвета, храненето на бездомни животни и други Много астроложки студиа затвориха порти в Мианма поради пандемията и в този момент цялото търсене се поема от онлайн консултациите.

Астрологията е неразделна част от будистките поверия и от всекидневието на локалните хора. Не вършат изключение и най-високопоставените политически дейци на страната, които постоянно вземат решения, съветвани с астролози, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР