Присъствените занятия се възобновяват за всички ученици в София град

...
Присъствените занятия се възобновяват за всички ученици в София град
Коментари Харесай

Всички ученици в София се връщат в клас от днес

Присъствените занятия се възобновяват за всички възпитаници в София град и областите Стара Загора и Хасково от понеделник, 14 февруари т.г. Сега в тях някои випуски учат онлайн.

Всички остават в клас и през идната седмица в областите Разград и Силистра. В цялата страна продължава присъственото образование на децата от I до IV клас.
Разхлабват ограниченията в София
Разхлабват противоепидемичните ограничения в София. Това реши Областният спешен щаб. От през днешния ден - 14 февруари, всички възпитаници се връщат присъ...
Прочети повече
Поради влошена епидемиологична конюнктура отчасти образование от разстояние се вкарва в областите Търговище и Шумен, които през тази седмица образоваха всички в учебно заведение, оповестиха от МОН.

Облекчава се режимът в област Бургас. През тази седмица там всички възпитаници от V до XII клас са онлайн. От 14 февруари т.г. остават у дома VII, X, XI и XII клас.

В останалите области през идната седмица се прави ротация – връщат се в клас випуските, които учиха от отдалеченост от 7 февруари до през днешния ден, а учениците от V до XII клас, които в този момент са в учебно заведение, ще имат онлайн занятия.

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР