Присъединяването към Шенген, еврозоната и Организацията за икономическо сътрудничество и

...
Присъединяването към Шенген, еврозоната и Организацията за икономическо сътрудничество и
Коментари Харесай

Шалапатова: Шенген е Еврозоната са важни приоритети с пряка роля за благосъстоянието на хората

„ Присъединяването към Шенген, еврозоната и Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) са извънредно значими цели, които имат директна роля за благосъстоянието на хората “, съобщи общественият министър Иванка Шалапатова по време на конгрес, отдаден на уменията на бъдещето, по отношение на кандидатурата на България за участие в Организацията за икономическо сътрудничество и раз. Събитието се организира в София Тех Парк, оповестява Българска телеграфна агенция.

За общественото министерство са извънредно значими всички ограничения, които да бъдат подхванати както от държавната администрация и от локалната власт, по този начин и от бизнеса и обществото, за превъзмогване на провокациите, които водят до съществени обществени неравенства и беднотия и обществена изолираност, разяснява министърът. Тя подчертава върху провокациите пред обществото като застаряващото население и демографските усложнения.

По думите ѝ една от тематиките, които се разискват, е и зеленият преход върху районите, които са наранени от него. Според Шалапатова възобновяване от коронавирус пандемията и две войни в света са също провокации с отражение върху българското общество.

В управническата стратегия на нашето държавно управление главен акцент е индивидът и неговите благоприятни условия да се оправи с провокации в Европа и света, означи още тя.

В началото на форума одобрение насочи и Гергана Паси, президент на Дигитална национална коалиция. Уменията са тематика, която е същински значима за страната ни на утрешния ден. Уменията са доста повече от това какви оценки получават нашите деца, сподели тя. Те са методът, по който участваме в демократичния развой на личното ни общество, методът, по който направляваме демократично институциите, методът, по който разчитаме дезинформацията в положение на война, разяснява още Паси. Уменията са методът, по който съпреживяваме измененията, които се случват към нас, заключи тя.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР