Присъединете се към разнородната публика на този импровизиран концерт на

...
Присъединете се към разнородната публика на този импровизиран концерт на
Коментари Харесай

80-годишна баба седна зад пиано на улицата и смая хората (ВИДЕО)

Присъединете се към разнородната аудитория на този спонтанен концерт на улицата със соло изпълнителка на пиано. Несъмнено, дамата е била професионална пианистка към не един и различен оркестър през дълги интервали от своя заслужен, 80-годишен живот!

Повече от учудващо е обаче, по какъв начин нейните пръсти (с лакирани нокти!) са останали непоразени от артрит или типичните за пианистите професионални деформации?! Може би това е резултат от нейния генетичен генезис!? Както се споделя, била е „ орисана “ да се роди гений, който тя резервира по един необикновен метод до дълбока напреднала възраст!

Учудващо или не, само че факт е, че е принудена да извади „ положителното остаряло пиано “ на улицата и там да „ гастролира “ пред инцидентни минувачи! Надявайки се те да оценят извънредно високия й професионализъм и вложеното възприятие при осъществяването на фрагменти от класическа музика!

По отговарящ метод – както е при всеки концерт – „ купувайки “ доставеното им наслаждение! Поклон пред тази същинска дама! Да се насладим на нейната прелестна музика!

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР