Природните катаклизми са естествено състояние на земната природа, тъй че

...
Природните катаклизми са естествено състояние на земната природа, тъй че
Коментари Харесай

Алена: Голямо бедствие през 2025-а, Нептун разпалва огъня и ...

Природните катаклизми са естествено положение на земната природа, така че от всичко ще има и следващата година. Това сподели топастроложката Алена в изявление за " Марица ".

Тя предвижда огромно злополучие за хората по целия свят през 2025 година, когато на 31 март Нептун премине от Риби в Овен. Всеки ще усети внезапно и мъчително настъпването на Огнената епоха, която не е натурален естествен стадий в живота на Земята, а изкуствено създание, второстепенен отрицателен артикул на човешкото съществуване. Пожарите ще се усилват, температурите ще нарастват, а Нептун ще разпалва огъня, като ускорява отрицателните черти на хомо сапиенс и в това време ни лишава от вода, уточни Алена.

По думите й астрологията не има изчислителен уред, с цел да споделя по кое време какво да чакаме, само че всяка година на планетата има близо 200 000 трусове. Пожарите, най-вече умишлени, са непрекъснати, торнадата в Съединени американски щати са неотменими като късноесенните лепкави мъгли в София.

През 2022 година само сигурни са пороите, предизвикващи наводнения. Нептун е в Риби до 2025 година. Период на крайности. Вода ще има, само че по-често, вместо да се радваме на напоителен дъжд, ще бъдем пострадали от дълги засушавания и унищожителни порои.

Порои и наводнения чакаме от януари до април в това число, суша и наводнения - през май, юни, юли, август. Няма по какъв начин да ги избегнем, увери астрологът.

Свързани вести Топастроложката Алена: Отива си година на омразата, стартира битка за ред и хармония
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР