Принцеса Шарлот няма най-добър приятел в училище Принцеса Шарлот няма най-добър

...
Принцеса Шарлот няма най-добър приятел в училище
Принцеса Шарлот няма най-добър
Коментари Харесай

Защо принцеса Шарлот няма най-добър приятел в училище?

Принцеса Шарлот няма най-хубав другар в училище
Принцеса Шарлот няма най-хубав другар в учебно заведение. Стана ясно, че дъщерята на Кейт Мидълтън и принц Уилям, която посещава същото частно учебно заведение като по-големия си брат принц Джордж, не е насърчавана да има най-хубав другар от класа си.

Всичко това било поради духа на приобщаване. Принцеса Шарлот няма най-хубав другар, а учебният личен състав се надява вместо това да насърчи среда, в която никой не се усеща изолиран. „Това в действителност е едно ужасно малко учебно заведение, което в действителност се концентрира върху добротата“, споделя източник пред уеб страницата sheknows.com.

Той разкрива и още от разпоредбите в учебното заведение на Шарлот и Джордж. „Има политика, че в случай че детето ви прави празненство, не можете да раздадете предложения в класа, в случай че не са поканени всички деца от него.

Това е хубаво, тъй като никой не се усеща новобранец. Навсякъде има табели, които споделят, бъдете благи, това е духът на учебното заведение. Те не те предизвикват да имаш най-хубави приятели“, споделя източникът, предават от vesti.bg.
 Принцеса Шарлот няма най-хубав другар в учебно заведение сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Принцеса Шарлот няма най-хубав другар в учебно заведение сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Училището предизвиква и присъединяване на родителите на децата в учебния живот. „Това е учебно заведение, което в действителност чака присъединяване на родителите. Майките и бащите са доста мощно ангажирани в учебното заведение, тъй че Кейт и Уилям също ще бъдат“, споделя още източникът.

View this post on Instagram

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР