Принцеса Даяна беше световна модна икона, а визиите винаги впечатляваха,

...
Принцеса Даяна беше световна модна икона, а визиите винаги впечатляваха,
Коментари Харесай

5 знакови рокли на принцеса Даяна отиват на търг


Принцеса Даяна беше международна фешън икона, а визиите постоянно впечатляваха, без значение дали се появяваше на публично събитие или отиваше да се разноски. Пет от най-емблематичните ѝ рокли ще бъдат продадени на търг, който ще  се организира на 7 декември в Ланър, Корнуол. Органозатор на събитието е роденият в Мароко Жак Азагури, един от обичаните фешън дизайнери на лейди Даяна.



Азагури обаче не предлага оригиналите, а реплики, които е сътворил по същото време и е запазил. Сред тях са алената рокля, която принцеса Даяна носи на банкет на Музея на Пеги Гугенхайм във Венеция, черната рокля, с която е облечена на галавечерята по случай 100-годишнината на английската изложба " Тейт ", и бледосинята, с която за финален път се появява на обществено място.



Към един от тоалетите е приложено благодарствено писмо от Даяна до Жак Азагури, написано на бланка на двореца Кенсингтън. " Много съм щастлива, че ми подариха толкоз красива рокля на рождения ми ден. Благодаря ви, че направихте този ден специфичен ", се споделя в писмото.



" Посещенията на принцесата бяха доста непринудени, тя обичаше да беседва с девойките тук. Тя не искаше от мен да направя съответна рокля за нея, просто знаеше, че може да пристигна и да откри нещо особено за себе си, че можем да й предложим неповторим тоалет за всеки мотив ", спомня си Жак Азагури, пишат от Българска телеграфна агенция. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР