Принцеса Беатрис - внучката на кралица Елизабет IIЕлизабет II (на

...
Принцеса Беатрис - внучката на кралица Елизабет IIЕлизабет II (на
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис ще се омъжи през месец май в Лондон

Принцеса Беатрис - внучката на кралица Елизабет II  Елизабет II Елизабет II (на британски: Elizabeth II), цялостно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и ще се омъжи за бизнесмена Едоардо Мапели Моци на 29 май в двореца Сейнт Джеймс в Лондон, оповести Бъкингамският замък, представен от Ройтерс и Франс прес.

Сватбената гала ще е с по-частен темперамент спрямо тази на по-малката й сестра Юджини, която се омъжи за предприемача Джак Бруксбанк с присъщата кралска помпозност в Уиндзорския замък през 2018 година, предава Българска телеграфна агенция.

"Нейно Величество позволи церемонията да се състои в кралския параклис на двореца Сейнт Джеймс ", се споделя в официално съобщение на Бъкингамския замък. "Церемонията ще бъде последвана от частен банкет, даден от кралицата в градините на Бъкингамския замък. "

В кралския параклис са се състояли доста сватбени церемонии на кралското семейство, в това число тази на кралица Виктория и принц Албърт на 10 февруари 1840 година Там бе осъществено и кръщенето на принц Джордж, по-големия наследник на принц Уилям и брачната половинка му Кейт.

Тридесет и една годишната Беатрис е девета подред в наследяването на престола. Тя е щерка на принц Андрю - втория наследник на Елизабет Втора, и на Сара Фъргюсън. Родителите й са разведени.

Тридесет и шест годишният Моци е магнат в региона на недвижимите парцели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР