Принц Андрю подготвял заговор за свалянето на крал Чарлз от

...
Принц Андрю подготвял заговор за свалянето на крал Чарлз от
Коментари Харесай

Принц Андрю планирал заговор за отнемане на трона от Чарлз (Скандални разкрития)

Принц Андрю подготвял скрит план за свалянето на крал Чарлз от трона. Източници от двореца разкриват потресаващи детайлности от предишното на двамата братя. Още до момента в който Чарлз е принц на Уелс, Андрю възнамерявал скрит план за лишаване на короната от брат му. И към днешна дата войната за " Роял лодж " - домът на Йорк, не е толкоз въпрос на понижаване на разноските за короната, колкото възмездие за предишното.

 

Кралица Елизабет споделя специфични връзки с по-малкия си наследник, който даже съумява да убеди майка си, че Камила не е подобаваща брачна половинка за Чарлз преди той да се срещне с Даяна. По-късно, след раждането на принц Уилям, нееднократно са водени диалози сред него, принцесата на Уелс и Фърги, Андрю да стане регент на Уилям, до момента в който той навърши пълноправие и Чарлз да бъде отхвърлен от линията за  заместничество. Едва ли е изненадващо, че бракът на Уелс приключи с бракоразвод, а Чарлз и до през днешния ден не е почитател на Андрю.

 

Най-смущаващо обаче е, че кралицата също е трябвало да бъде въвлечена в този проект, само че откакто отхвърля на сина си, Андрю става извънредно нечовечен и злопаметен. Херцогът на Йорк прави нов опит да саботира брат си, когато той се връща при Камила и взема решение да се ожени за нея. 


" За него тя беше с ниско родословие, без обноски и нямаше никакъв късмет да бъде кралица. Той опита да саботира брака им и даже да настрои кралицата против нея. Когато Чарлз разбра, беше гневен. И макар че починалата Елизабет не се поддаде на прищевките на сина си и утвърди брака на Чарлз, той не спря да се държи жестоко и грозно с Камила. Акт, който и до през днешния ден нито е простен, нито е пропуснат ", разяснява биографката Анджела Леви.

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР