Princess Cruises официално дебютира най-големия си круизен кораб, Sun Princess,

...
Princess Cruises официално дебютира най-големия си круизен кораб, Sun Princess,
Коментари Харесай

Пускане на огромни нови круизни кораби с магьосници и стъклени стени, които се накланят над океана

Princess Cruises публично дебютира най-големия си круизен транспортен съд, Sun Princess, по-рано тази година и има купища пасажери, от които да се вълнуват.

Не е изненадващо, че това беше един от най-дългоочакваните нови круизни кораби за 2024 година, като се има поради, че корабът с 4300 пасажери ще се похвали с 29 заведения за хранене, казино, кабинки и елегантни кабини, както и чисто нови място Spellbound, където можете да намерите като салон, бар, музикална зала и спектакъл.

Има 2150 каюти, от които гостите също могат да избират, в това число някои луксозни кабини, които се оферират със лични кабини и балкони - и с достъп до извънредно огромно външно пространство, където има " стеснен вход ", тъй че вие не е нужно да се борите за най-хубавите места под слънцето.

Що се отнася до заниманията, круизната линия е излязла до дъно. Говорим за питейни заведения, шезлонги и заведения за хранене, басейн на горната палуба, разнообразни детски клубове, магазини, продаващи над 200 марки, и излъчвания кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР