Приложението Gpay на Google за безкартови плащания на ПОС-терминал чрез

...
Приложението Gpay на Google за безкартови плащания на ПОС-терминал чрез
Коментари Харесай

Приложението Gpay за плащания със смартфон вече е налично в България

Приложението Gpay на Гугъл за безкартови заплащания на ПОС-терминал посредством смарт телефон към този момент е налично в България. До в този момент приложението, което улеснява безконтактните заплащания за всички, беше налично само посредством банкови медиатори в България.

Gpay съставлява цифров портфейл – с него може да се съхраняват несъмнено разнообразни типове карти – платежни и такива за отстъпки. То също по този начин разрешава улеснено заплащане посредством приближаване на смарт телефона до ПОС-терминал. За задачата е належащо телефонът да има NFC функционалност за сдвояване с терминалите.

Освен това Гугъл Pay улеснява съхраняването на бордни карти, осребряване на точки за лоялни клиенти и ръководството на разплащателните ви карти. Също по този начин стартираме поддръжка за Гугъл Pay за Wear OS в България, с което вършим още по-лесно разплащанията – единствено с едно почукване с вашия смарт часовник. Планираме стартирането и на още функционалности и партньорства в скоро време.

Приложението Гугъл Pay понастоящем е налично в над 30 страни по света. От самото начало сигурността постоянно е била в центъра на нашия метод с мобилните заплащания. За да запазим заплащанията ви в сигурност, ние използваме многопластов метод. Когато плащате в магазините, да вземем за пример, номерът на виртуалната ви карта се споделя с търговеца вместо действителния номер на вашата сметка. И в случай че телефонът ви е загубен или откраднат, можете да намерите, заключите или изтриете устройството си благодарение на функционалността „ Намери моето устройство “. Тези и други функционалности оказват помощ да се резервира информацията в сигурност, която се потвърди като по-сигурна за нашите консуматори, сътрудници и разработчици.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР