Приликите между Катуница, Гърмен, Орландовци и Асеновград са твърде много,

...
Приликите между Катуница, Гърмен, Орландовци и Асеновград са твърде много,
Коментари Харесай

Радан Кънев за Асеновград: И от двете страни са ченгета от ДАНС

Приликите сред Катуница, Гърмен, Орландовци и Асеновград са прекалено много, с цел да изключим очевидния вид, че става дума за политическа постановка. Това разяснява в студиото на „ Тази сутрин” зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев.

„ Разделението на обществото, мизерията, основаването на котли на напрежение, които не са против мафията, а са сред българските жители, които тя граби – това е в полза на прекомерно дълго управлявалата политическа мафия”, акцентира той.

Кънев е податлив да се обзаложи кой съответно стои зад напрежението: „ И от двете страни са ченгета на ДАНС. И от двете страни в тези спорове – хората, които ги палят, хората, които си вършат селфита – всичко това са ченгета на българските служби и това е извънредно. Това значи проядена от мафията държава”.

Според него у нас службите са под въздействието както на вътрешни мафиотски ползи, по този начин и на външни геополитически такива. Кънев напомни, че ДАНС по този начин и не са дали отговор дали е имало техни сътрудници, внедрени в КТБ и, защото е разумно да е имало, какво са свършили, с цел да не се стигне до банкрут на банката.

Вижте още във видеото!

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР