Приключиха снимките на новия сериал "Дяволското гърло". "Два месеца в

...
Приключиха снимките на новия сериал "Дяволското гърло". "Два месеца в
Коментари Харесай

Карамазов и Духовникова най-после свалиха оръжията и кубинките

Приключиха фотосите на новия сериал "Дяволското гърло ".

"Два месеца в планината с Владо не си свалихме кубинките и револверите , само че се надявам хората да усетят цялата пристрастеност и отдаденост, която вложихме " - споделя основната героиня Теодора Духовникова, която ще забележим в ролята на сътрудник от ДАНС, за снимачния развой на най-новия български сериал.
 дяволското гърло Nova
До момента на българския пазар не е имало проверяваща престъпна драма - род, който е известен в целия свят. Сериалът се снима съвсем напълно отвън София – в Родопите.

В него има мистичност, завършения, страсти , само че най-много се засягат общочовешките тематики: изменничество, другарство и обич.
 дяволското гърло Nova
"Мога да кажа, че има завръщане към българското кино. Адмирации за NOVA, по тази причина че поддържа на всичките си платформи филмовото произвеждане в България. Историите, разказани през киното, са нещо, което феновете постоянно обичат. " - добави продуцентът на престъпната драма Евтим Милошев.
 дяволското гърло Nova
В основните функции влизат Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Валери Йорданов , Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на огромната продукция. Актьорският състав включва и нови лица, както и артисти от Смолянския спектакъл.

Още българско кино
Защо „ Вездесъщият “ трябваше да е сериал „ Дъвка за балончета “ – новият български филм, който ни връща към магията на 80-те
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР