Приключи заседанието на Оперативния щаб в Плевен. На място пристигна

...
Приключи заседанието на Оперативния щаб в Плевен. На място пристигна
Коментари Харесай

Кунчев пристигна в епицентъра на заразата Плевен

Приключи съвещанието на Оперативния щаб в Плевен. На място дойде и основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил и предложи в огромни регионални градове да се разкрият лаборатории, с цел да може да се вършат проучвания за ковид и по този метод да се понижи натоварването на лабораториите в София, съобщи Българска национална телевизия.

От Университетската болница увериха, че още през днешния ден ще поръчат бързи проби и в първия миг, в който те дойдат, ще стартират да се употребяват. От болничното заведение увериха и, че разполагат с нужната инсталация за настаняване и на други инфектирани и в по-тежко положение.

Въпреки ковид, Църквата няма да анулира богослуженията

"Плевен е една крачка пред всички и от опита, който натрупахме даже единствено за 48 часа би трябвало да си създадем някои заключения. Колкото и да се постанова карантина, само че това не би трябвало да затруднява активността на лечебните заведения ", сподели Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил, гл. държавен здравен контрольор.

Очакват се резултатите от 24 проби. Нови 44 са изпратени в София. Резултатите се чакат на следващия ден или другиден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР