Приключи първият етап от уникалната социално отговорна инициатива Вселена от

...
Приключи първият етап от уникалната социално отговорна инициатива Вселена от
Коментари Харесай

Изключителен интерес към програмата „Вселена от възможности“ на Пощенска банка

Приключи първият стадий от неповторимата обществено виновна самодейност „ Вселена от благоприятни условия “, която Пощенска банка започва по случай своя 30-годишен празник. В осъществената напълно онлайн акция, която провокира извънреден интерес, до втори стадий доближават общо 238 плана в категориите „ Дигитални нововъведения “, „ Образование “ и „ Зелени планове “, които ще се състезават за вота на публиката. Само най-хубавите 30 от тях, получили най-силна обществена поддръжка, ще имат опцията да доближат до финалния трети стадий, когато без значение жури ще дефинира и спечелилите. На извънредно основаната новаторска онлайн платформа в интервала 17 май – 10 юли всеки искащ (гражданин или организация с нестопанска цел) имаше опцията да показа своите атрактивни хрумвания и планове с фокус върху общественото предприемачество в интерес на обществото. Три от плановете с капацитет в основните области „ Дигитални нововъведения “, „ Образование “ и „ Зелени планове “ ще получат безплатно финансиране на обща стойност 30 000 лева

„ Изключително щастливи сме от огромния интерес към нашата самодейност, само че още по-радостни сме, че има в действителност положителни и ексцентрични хрумвания, които заслужават да бъдат открити, показани и подкрепени. Нашата цел беше да насърчим бизнесмените и хората с концепция да бъдат още по-смели и да показват плановете си, свързани със актуалните софтуерни решения, образованието и екологичните нововъведения, тъй като знаехме, че такива има и те са скъпи за нашето по-добро на следващия ден. Гордеем се, че новаторската ни и напълно онлайн основана акция за корпоративна обществена отговорност съумя да добие огромна известност измежду обществеността и да предложи галактика от нови благоприятни условия на стимулираните хора с визия за общото ни бъдеще, аргументирана с изобретателни хрумвания и съответни дейности “, разясняват от Пощенска банка.

Във втория стадий, който към този момент започва и ще е отворен до 31 юли 2021 година в това число, всеки консуматор има опция да поддържа определен план, като даде глас за своя любимец на платформата. Гласуването е лимитирано до един глас за един план във всяка от трите категории „ Дигитални нововъведения “, „ Образование “ и „ Зелени планове “, като се реализира чрез регистрация с e-mail или Фейсбук профил. Финалистите, събрали най-вече гласове от публиката в платформата – по 10 в категория, ще бъдат оповестени на 1-ви август 2021 година на и уеб страницата на Пощенска банка, след което ще стартира поетапното им показване с къси видео визитки в профилите в обществените мрежи на банката.

 

238-те плана в интерес на обществото, които вземат участие в конкуренцията за безплатно финансиране, са надлежно:

категория „ Дигитални нововъведения “ - 39 кандидатури
категория „ Образование “ - 136 кандидатури
категория „ Зелени планове “ - 6 3 кандидатури

На 14 септември 2021 година ще се организира особено събитие, на което журито ще разгласи и награди тримата спечелили – по един план във всяка категория. Стойността на финансовата помощ, която може да получи спечелилият във всяка една от тях, е 10 000 лева, а създателите му се ангажират със период за осъществяване в границите на 6 месеца от датата на приемане на финансирането.

Експертното жури, което ще оцени плановете и ще разгласи спечелилите в трите категории, ще бъде в състав:

Г-жа Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Пощенска банка, както и ръководител на журито ;

Г-жа Красимира Величкова, шеф на Български дарителски форум;
Г-н Момчил Василев, изпълнителен шеф на Endeavor България;
Г-н Огнян Траянов, ръководител на Националния съвет на Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации и изпълнителен шеф на „ ТехноЛогика ” ЕАД;
Г-н Светлин Наков, съосновател и управител „ Обучение и ентусиазъм “ – СофтУни.

***

За Пощенска банка:

През 2021 година Пощенска банка чества своята 30-годишнина на пазара у нас. За този интервал финансовата институция непрестанно се ангажира с процесите, през които минава българското общество, чрез своята обществено виновна и дарителска активност. Специалната онлайн платформа „ Вселена от благоприятни условия “ надгражда дейните дейности на Пощенска банка в сферите на образованието, опазването на околната среда и разпространява нововъведенията в актуалното общество. Сред многочислените планове и начинания, които финансовата институция осъществя, са стратегическото партньорство със СофтУни и Finance Academy, програмата „ Финанси по ноти “, подкаста „ Финанси на фокус “, вътрешната стратегия „ Зелени дружно “, плана „ Зелени истории навън “, самодейността „ Герои в зелено “, взаимния план с MasterCard „ Зелена класна стая “ и доста други.

 

За „ Вселена от благоприятни условия “:

„ Вселена от благоприятни условия “ е план на Пощенска банка, който цели да генерира забавни хрумвания, свързани със обществено предприемачество в интерес на обществото. „ Вселена от благоприятни условия “ дава късмет на всеки с концепция за план, който би трансформирал живота към по-добро, да се състезава за финансиране на неговото осъществяване. Повече информация и регламентa за присъединяване в плана можете да видите на.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР