Приходните агенции работят добре, бюджетният излишък е добър и годината,

...
Приходните агенции работят добре, бюджетният излишък е добър и годината,
Коментари Харесай

Излишъкът в държавния бюджет е малко над 2 млрд. лв.

Приходните организации работят добре, бюджетният остатък е добър и годината, с направените разноски, ще може да бъде приключена добре, като по данни към полугодието има опция за преизпълнение на приходния проект. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при започване на държавното съвещание през днешния ден, представен от Българска национална телевизия.

" Службите работят добре в борбата с корупцията и контрабандата ", посочи той. По думите му това намира веществен израз в приходите в бюджета.

По данни на представител на Министерството на финансите, оповестени в отговор на въпрос на премиера, остатъкът в бюджета с струпване към края на юли 2,023 млрд.лева, а за юли - 309,9 млн.лева.

" Знаете преди година и нещо, като поехме ръководството, имаше 3,7 недостиг, маса заплащания без обезпечения и рекорден невисок външен дълг от 24 % ", съобщи още Борисов и означи, че тази информация е " за тези, които споделят, че държавното управление е задължило страната и идващите генерации ". То е тъкмо противоположното, акцентира Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР