Причината, поради която полицай застреля тийнейджър, чиято смърт доведе до

...
Причината, поради която полицай застреля тийнейджър, чиято смърт доведе до
Коментари Харесай

Френският полицай обясни защо е застрелял тийнейджъра

Причината, заради която служител на реда простреля младеж, чиято гибел докара до вълнения във Франция, бr.d опасността за живота на служител на реда заради дейностите на млад мъж. Това оповестява вестник " Паризиен ", базирайки се на копие от протокола за разпит на служителs на реда.

Съобщава се, че аутопсията е удостоверила, че младият мъж е умрял от един изстрел, създаден от служител на реда. Служителят „ твърди, че се е почувствал притиснат в ъгъла “, до момента в който е бил притиснат сред мерцедеса и стената зад него, се споделя в обявата.

Освен това разпитаният твърди, че колата го блъснала леко, а лидерът превключвал на предна и задна скорост, пробвайки се да потегли. Въпреки това, както се отбелязва в публикацията, видеото, показано в обществените мрежи, опровергава думите на служителя на реда.

Като друга причина, заради която е прострелял младежа, служителят на реда акцентира опасността за живота на половинката му.

Припомняме, безредиците във Франция избухнаха, откакто на 27 юни тази година служител на реда в парижкото предградие Нантер простреля и умъртви 17-годишен младеж. Според Министерството на стопанската система на републиката недоволните към този момент са изгорили и ограбили над хиляда магазина и 200 търговски центъра.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР