При възпаление на пикочния мехур – естествен антибиотик, който се

...
При възпаление на пикочния мехур – естествен антибиотик, който се
Коментари Харесай

Възпаление на пикочния мехур: естествен антибиотик

При инфектиране на пикочния мехур – натурален антибиотик, който се оправя дейно

Всеки, който е имал инфектиране на пикочния мехур, знае какъв брой мъчително и настойчиво може да бъде това положение. Имате чувство, че би трябвало да уринирате, само че въобще не успявате и също така изпитвате пробождаща болежка.

След като не съумеете да уринирате, чувството е още по-болезнено. Това положение се лекува с антибиотици и то навреме, с цел да се избегнат затруднения.

За инфекциите на пикочните пътища или възпалението на пикочния мехур в 90% от случаите е отговорна ешерихия коли.

Но с цел да се справите по натурален метод с този проблем, ви представяме един от най-популярните естествени антибиотици, който ще отстрани този противен проблем още след първата терапия.

При комбинацията на четири натурални съставки, всяка с благотворния си резултат, получавате мощно лекарство, което оказва помощ в битката против ешерихия коли.

Смесете в равни пропорции корен от магданоз, лимон, мед и зехтин. С мощното си антибиотично и антивирусно деяние те ще отстранен досадните бактерии. Ако не можете да намерите корен от магданоз и лекарството ви е незабавно, направете го с листа от магданоз.

Необходими съставки:
250 г корен от магданоз
250 г лимонова кора (органична)
250 г мед (за предпочитане от култивиран чай)
200 мл зехтин

Приготвяне:
Магданозът и лимоновата кора би трябвало да бъдат нарязани на ситно и по-късно всички съставки се разбъркват в блендер.

Ще получите каша, която би трябвало да съхранявате в хладилника. Всяка заран консумирайте по една супена лъжица. Заедно с тази примес е целесъобразно да приемате и масло от див риган.

След като консумирате цялото количество, бактерията би трябвало да изчезне.

Вижте още: “Оцет на четиримата крадци ”. Този лек унищожава всички вируси

Забележка: купете меда от сертифициран пчелар, лимонът би трябвало да е органически, а в случай че е закупен от магазина, го оставете в студена вода, към която сте добавили малко сода за самун. Измийте го усърдно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР