При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията,

...
При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията,
Коментари Харесай

Намериха наркотици в студентското общежитие в Благоевград

При профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати в образователните заведения и към тях, през миналите дни чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград, са разкрили опиати в студентското общежитие в града, оповестиха от полицията.
В стая на общежитието служители на реда, са задържали 20-годишен юноша от Перник, в който е открито и конфискувано пликче, съдържащо към 0.3 грама канабис. Операцията е протекла и в други обитаеми места в региона.
В региона на образователно заведение в Петрич, е осъществена инспекция на 26-годишен мъж от града, в който е открит канабис. В населяваното от него жилище са открити и конфискувани електронна везна и над 9 грама канабис.
Задържани са и двама мъже на 19 и 25 години от гоцеделчевското село Корница. На 10 октомври в двора на образователно заведение в селото полицейски чиновници на районното ръководство в Гоце Делчев са намерили иззели от тях амфетамини, канабис и марихуана.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР