При руски ракетни удари вчера късно вчера са били поразени

...
При руски ракетни удари вчера късно вчера са били поразени
Коментари Харесай

Русия удари енергийна инфраструктура в две украински области, при обстрел в Донецка област бяха убити трима души


При съветски ракетни удари през вчерашния ден късно през вчерашния ден са били изумени енергийни инфраструктури в украинските Запорожка и Днепропетровска област, съобщи Ройтерс, като се базира на украински  оператор " Укренерго ". И двете области са центрове на стоманопроизводството. Руските удари там са нанесли вреди на 40 % от украинската енергийна инфраструктура, съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8009
През нощта в окупирания от съветските сили украински град Мелитопол са отекнали няколко детонации, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира и на съветски, и на украински представители. Версиите им обаче се разграничават. Според отстранения от съветските сили украински кмет на града Иван Фьодоров обстрелвано е било дружество с съветски личен състав. А съгласно представителя на окупационните управляващи Владимир Рогов съветската противовъздушна защита е свалила украински ракети.

При украински обстрел в по този начин наречената Донецка национална република са починали трима цивилни за последното денонощие. В центъра на град Доценк са били нанесени вреди на черква.

Същевременно назначеният от съветските управляващи за началник на ДНР Денис Пушилин съобщи, че Москва и Киев ще си разменят общо 214 хванати от двете страни бойци и бойци, съобщи Ройтерс. Всяка страна ще съобщи на другата по 107 души.  

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР