Започна разследване на убийство, след като полицията откри труп, докато реагира на кражба на куче

...
При претърсване на имота полицията откри мъж, който беше обявен
Коментари Харесай

При претърсване на имота полицията откри мъж, който беше обявен за мъртъв на място. Сега той е посочен като 45-годишния Доналд „Прентис“ Пейшънс.

Неговите близки го описват като „много обичан син, брат и баща и ще липсва много на много, нежно известен като Prentice".

Аутопсия заключава, че смъртта е подозрителна.

Изображение: Доналд Пейшънс сподели снимка на кучета в социалните медии

Трима мъже са арестувани по подозрение за убийство, 27-годишен и 41-годишен, които са пуснати под гаранция, и трети, 39, който остава в полицейския арест.

Полицията на Манчестър сега апелира за членове на общественост, която може да има информация, която да предостави.

Главен инспектор на детектив Рейчъл Смит каза: „Откакто бяхме уведомени за този инцидент по-рано тази седмица, нашето разследване беше бързо и прецизно, с трима арестувани поради нашите запитвания с един на мястото по време на предполагаемата кражба с взлом.“

DCI Smith добави, че полицията е „уверена“, че инцидентът е бил „целенасочена атака“.

Прочетете още новини от Обединеното кралство
Бившата годеница на убиеца се опасява, че той ще я преследва
„Онлайн продавач на отрови“, свързан с 88 смъртни случая в Обединеното кралство
Мъж е обвинен в убийство след екстрадиция от Испания

„Сега искаме да апелираме към местната общност за разкази на очевидци или кадри от каквато и да е дейност, които можем да свържем с това разследване.

„Също така търсим хора, които може да познават Доналд, сте го виждали да разхожда любимия си бял лабрадудъл в района или имате някакви познания за някаква дейност на или близо до адреса му, който е крайна тераса на Ainsworth Road, от петък, 18 август 2023 г.

„Това е от решаващо значение имаме възможно най-много подробности, за да помогнем да разберем какво се е случило в този трагичен инцидент, при който някой за съжаление е загубил живота си."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР