При повече от 30% от световното население, страдащо от опасно

...
При повече от 30% от световното население, страдащо от опасно
Коментари Харесай

Как да отслабваме ефективно със секс?


При повече от 30% от международното население, страдащо от рисково затлъстяване , няма по какъв начин здравословното намаляване да не е настоящ въпрос през днешния ден. А какво по-здравословно от внедряването в процеса на намаляване на средства, които всеки би ползвал на драго сърце. Едно такова средство е сексът .

Ако качествата му да бори непотребните килограми се окажат истина, казусът с световното затлъстяване може доста скоро да се окаже единствено спомен, минаващ незадълбочено през съзнанието на отдадените на любовни милувки хора с тънко телосложение.

Сексът оказва помощ да горим калории и може доста сполучливо да се приобщи към здравословния метод на живот, конкурирайки по успеваемост всяка от познатите диети . Повече скотски удоволствия за по-малко гастрономически ограничения – това може да се трансформира в мото на всички отслабващи.

Повече секс или прецизна диета за намаляване – желае ли запитване?

За поддържане на оптимална физическа форма и надзор над тежестта експертите предлагат най-малко 3 часа умерена физическа интензивност седмично. Сексът от време на време е доста повече от умерено натоварване . Как тогава се вмества той в режима за намаляване?

Сексът си е пълноценна физическа подготовка. Убедени в това, учени от Квебекския университет в Монреал, Канада, ревизират какъв брой калории горим приблизително при една будоарна случка. Повечето изследвания досега наблюдават главно резултата на секса върху сърдечния темп, хормоналния баланс и прочувственото ни положение. Време е да се подходи по-практично и да се посочат и калорийните му измерения.

За задачата на изследването са проследени 21 хетеросексуални двойки като сътрудниците са на възраст сред 21 и 35 години. В хода на проучването те са правили секс по един път седмично в продължение на 4 седмици. Всеки път по време на секс са носили специфични устройства за следене на енергийния разход на база на моментната им физическа интензивност по време на любовната игра, същинското полово другарство и последвалия оргазъм .

Получените данни демонстрират, че калорийният разход на мъжа по време на секс може да доближи 310 калории, а на дамата – 160 калории. Деликатността на въпроса възспира създателите на изследването да споделят междинната дълготрайност на един полов акт сред двама сътрудници. Каквато и да е тя обаче калориината консумация по време на секс сигурно е в пъти по-висока от тази на джогинга или интензивното вървене за същия интервал

от време.

Свързани публикации.. Рецепта за пълностоен женски оргазъм 0 10 признака за приемлив полов живот 1 Секс с сътрудник или интернет порно – желае ли запитване? 1

Заключението е красноречиво – за времето на един секс се горят калории, що се касае за съвсем един час приблизително натоварваща подготовка. Следователно

о тслабването в тази ситуация е въпрос само на избор . По-облагодетелствани явно са хората, които нямат време и са притиснати от събитията да горят калории с оптимално къси занимания.

Не е инцидентен фактът, че 100% от мъжете и 95% от дамите, взели участие в изследването, показват, че сексът има безспорни преимущества пред каквато и да била физическа подготовка, целяща да форсира отслабването.

Така, с практикуването на повече секс човек освен удовлетворява изцяло условието за най-малко 3 часа умерена физическа интензивност седмично . В допълнение си подсигурява, че това ще става по най-приятния метод.

Следващият път, когато нахлузите подготвителното трико, извикайте половинката си. Споделете и обсъдете с нея научните данни, посочени нагоре, и умерено съблечете трикото. Фитнесът няма да избяга.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР