При положение че Пловдив имаше екологичен тролейбусен транспорт и той

...
При положение че Пловдив имаше екологичен тролейбусен транспорт и той
Коментари Харесай

Ангел Батаклиев: Имахме екотранспорт, но го затрихме. Сега щ...

При състояние че Пловдив имаше екологичен тролейбусен превоз и той бе пометен, в този момент локалната администрация афишира, че започваме отново от нулата. Така Ангел Батаклиев разяснява новината за рейсовете на ток, които ще обслужват града в бъдеще.

Той напомни, че контактната мрежа бе над 260 км, само че към този момент е унищожена. Аз даже не знам къде е складирана демонтираната част, добави той. Още през 2014 година имаше европрограми, посредством които можеше да се възкреси тролейбусният превоз, а не занапред да започваме да приказваме за това. Батаклиев задава и още един въпрос - новите рейсове на ток ще дублират ли към този момент съществуващи линии? Ако да, то тогава останалите би трябвало да бъдат съкратени, разсъждава хипотетично той.

По думите му, от активите на " Градски превоз " ЕАД, разгласен в неплатежоспособност, нищо не е продадено, с изключение на няколко амортизирани рейса. Но пък към този момент се сменя шести следващ синдик.

През месец март в партидата на сдружението обаче е вписано ново събитие. Като изпълнителен шеф към този момент попада Димитър Кацов. Обжалвам тази незаконосъобразна смяна, взета на общо заседание на акционерите, разяснява Батаклиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР