При откриването на тази парламентарна сесия за пореден път заявяваме

...
При откриването на тази парламентарна сесия за пореден път заявяваме
Коментари Харесай

При откриването на парламентарната сесия: ГЕРБ иска пълен мандат, БСП - предсрочни избори


При откриването на тази парламентарна сесия за следващ път заявяваме волята си да следваме законодателните цели на управническата стратегия на ГЕРБ и "Обединени патриоти " за нейния четиригодишен мандат ". Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
По думите му сесията на Народно събрание се открива в обстановка, в която България стои все по-добре на европейската сцена. Той също прикани за единодушие, само че не спести рецензии към опозицията:
"Успешното ни председателство на Съвета на Европейския съюз надали остави подозрение у някого, че България все по-добре се оправя с това да декларира и да отстоява ползите си ", безапелационен беше той.
По думите му увереността на ръководещите, че са скъпи и подкрепяни, тревожи политическите съперници, "които не се поколебаха да опълчват европейските на вътрешните ни проблеми ".
"Не стихват напъните от ляво да се стартират вести и събития в ущърб на ръководещите, при което политическият звук на говорене от дълго време е минал границите на приличието. Отправят се рецензии и към съдружния формат на ръководството ни. Знаем, че сме неуместна коалиция за съперниците си, тъй като съумяхме да дадем отпор на безотговорния популизъм ", съобщи Цветанов.
Българска социалистическа партия изиска предварителни избори и оставя 20 депутати в Народно събрание
В началото на парламентрания сезон опозицията от Българска социалистическа партия регистрира рецесия в държавното управление, неустойчивост в ръководещото болшинство, неработещи институции, корупция, обири и тирания в страната. Според водача на социалистите Корнелия Нинова държавността се разпада, народът е в мъка, само че опция има - тя била във така наречен Визия на Българска социалистическа партия.
"Държавните институции са блокирани. Държавата не пази жителите. Управляващите се хванаха за гушите в спор за постове и пари. В идващите дни ще сме очевидци на борбата Цветанов- Борисов. Подадени от Борисов оставки се оспорват от Цветанов ", разгласи Нинова. И попита: "Можем ли да организираме национална сила, с цел да сложим завършек на този модел? ".
"Ниските приходи и бедността, а не фалшитите вести, са същинската опасност за националната сигурност, господа ръководещи ", сподели още Нинова. После тя изброи част от предложенията във Визията на Българска социалистическа партия, измежду които висшето обучение да следва пазара на труда, да има данъчни нараствания за млади фамилии, увеличение на най-ниските пенсии и така нататък
"Това болшинство е изчерпано - оставка на държавното управление, завършек на мъката, предварителни избори ", разгласи Нинова. Тя сподели, че в Народното събрание ще работят единствено 20 депутати, а останалите - ще вървят по страната, с цел да разискват проблемите с хората./actualno.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР