В следващите дни времето ще носи обичайния си привкус на

...
В следващите дни времето ще носи обичайния си привкус на
Коментари Харесай

Бури с риск от градушки днес

В идващите дни времето ще носи нормалния си привкус на месец май. В неделя на разсъмване слънцето ще се покаже нерешително в централните и западните региони, само че в хода на деня облачността ще се усилва. От обяд нататък съвсем в цялата страна ще стартират къси превалявания, които в избрани моменти ще са интензивни, с гръмотевици и риск от градушка. Дневните температури ще са сред 19 и 24 градуса, оповестява Нова тв.

През нощта преваляванията ще продължат с по-голяма активност в Дунавската низина и Източна България. В понеделник денят ще е с променлива облачност, с чести разкъсвания, само че и с къси пролетни валежи. Ще захладнее и дневните температури ще се движат сред 15 и 20 градуса.

Предстоящата седмица ще остане по-хладна в първата си половина и с по-чести превалявания. От сряда нататък разстройствата ще са по-малко и най-вече местни пролетни валежи. Температурите ще стартират последователно да се покачват с кулминационна точка през почивните дни, когато в някои региони ще измерим до 28-29 градуса.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР