При огледа на камиона на терориста Сайфуло Саипов, който сгази

...
При огледа на камиона на терориста Сайфуло Саипов, който сгази
Коментари Харесай

В зловещия камион на чудовището от Манхатън намериха бележка! В нея пише....

При огледа на камиона на терориста Сайфуло Саипов, който сгази 8 души и рани 11, полицията е разкрила в кабината записка на арабски език. Както оповестява изданието New York Times, в нея написа за това, че пристигналият в Съединени американски щати от Узбекистан 29-годишен нападател, се е заклел във честност към терористичната формация " Ислямска страна ". Междувременно изданието Santa Monica Observer осведоми, че Сайфуло Саипов е дошъл в Съединените щати от Узбекистан като е спечелил зелена карта от лотарията.

Програмата за разиграването на визи Diversity Immigrant Visa се осъществя от Държавния департамент на Съединени американски щати. Всяка година, 55 хиляди жители от страни с ниско равнище на миграция в Съединени американски щати, получават визи.

Напомняме, че по-рано американските публицисти съумяха да изяснят, че Саипов е дошъл през 2010 година в Съединени американски щати и е живял в град Тампа, щата Флорида. Негов прочут описа, че Сайфуло е бил доста отзивчив и добър човек, който се разбирал прелестно с децата.

След кървавата офанзива с камион, при която Саипов опустоши почтени жители, полицията съумя да го рани и да го задържи. Нападателят е държал в ръцете си подправени оръжия, прецизират от полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР