При жените сексът не винаги върви с гарантиран оргазъм. За

...
При жените сексът не винаги върви с гарантиран оргазъм. За
Коментари Харесай

Не прави това в леглото: 5 грешки в секса, които жените допускат

При дамите сексът не постоянно върви с обезпечен оргазъм. За разлика от мъжете, ние би трябвало да се научим по какъв начин да вършим секс, с цел да получаваме оптимално наслаждение.

Има няколко типичен неточности, които доста от нас позволяват в леглото. Именно те са повода значително сексът да не е добър. Провери дали и ти ги допускаш:)

1. Очакваш оргазъм всякога. Оргазмът е доста хубаво нещо, само че съвсем няма дами, които да го получават всякога. Не си мисли, че казусът е в теб в случай че не постоянно стигаш до края. Повечето дами са по този начин ;)

via GIPHY

2. Правиш взаимни отстъпки със себе си, с цел да угодиш на него. Недей, мъжът е доста по-привилегирован от дамата е леглото. Ето за какво не би трябвало да се примиряваш в случай че дадена поза или придвижване не ти доставя наслаждение или любовната игра е прекомерно къса, или нещо друго не е както би трябвало.

3. Не му даваш насоки. Мъжете нямат нищо срещу упътванията в леглото. Така ти ще си гарантираш едно по-вълнуващо преживяване, а той ще се радва на инициативността ти. Не премълчавай нещата, които не ти харесват, вместо това му дай някои упътвания, с цел да останете еднообразно удовлетворени най-после.

via GIPHY

4. Правиш секс когато не си в въодушевление. Класическа неточност, която е допускала всяка жена през живота си. Няма положително опрощение за това. Гарантирано е с съвсем 100 % сигурност, че в случай че правиш секс, когато не го искаш, няма да останеш удовлетворена от преживяването. За сметка на това, когато си в въодушевление не пропускай да предизвикваш милувки от обичания. Тогава триумфът е доста по-близо.

5. Имитираш оргазъм – по този начин с изключение на, че го лъжеш, лишаваш себе си от опцията да го получиш в действителност. Мъжът ще си мисли, че прави всичко както би трябвало, ще спре да поставя старания и най-после единственият оргазъм, който получаваш, ще е подправеният.

via GIPHY

И още секс препоръки:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР