При Гала традиционно и тази година се напълни с коментатори

...
При Гала традиционно и тази година се напълни с коментатори
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! При Гала разкостиха новите брадъри, показаха Мария без грим на живо от Къщата

При Гала обичайно и тази година се изпълни с коментатори на " ВИП Брадър ". Маги Желязкова, Иво Танев и Зейнеб взеха решение да нищят характерите на новите участници във формата. Междувременно от " На кафе " предадоха няколко минути онлайн от Къщата, където Енджи и Мария си говореха и подреждаха багажа си. Певицата бе без капка грим, а съгласно Гала даже и по този начин наподобява добре.



Първи в устите на коментаторите попаднаха Александра Богданска и Даниел Петканов. Според Маги Желязкова ни чака забавна развръзка, а може би и завръзка. " Интересно е дали напрежението сред тях ще ескалира и какво ще си кажат в очите, когато имат време да обсъдят случилото се ", сподели тя.

" Сашка е доста земен човек, тя е доста умна жена, бях с нея в " Черешката на тортата " и съм очарована " призна Желязкова и получи поддръжка от всички коментатори в студиото.

Мегз и тук събра единствено негативи. " Не мога да кажа една добра дума за нея, а доста ми се желае. Може би в предаването ще се покаже като миловидна и наивна ", поде Зейнеб, само че незабавно бе скастрена от Гала, че би трябвало всички да дадат късмет на дизайнерката.

" Аз пък на Алфредо бих му разбирала даже повече в сравнение с тази. Дори и на брадъра ще му е мъчно да беседва с дизайнерката ", без да се интересува изстреля Желязкова.

Тото от " СкандаУ " е направил ужасно усещане на всички в студиото. От екипа на церемония обаче алармираха за несъгласие. " Във визитката си той споделя, че ненавижда чалгата, а групата му има ария с Алисия. Защо ", зачудиха се в студиото.

" Абе, прекрасен мъж е, ще забележим какво ще покаже, само че ще стигне надалеч ", повтори няколко пъти Иво Танев.

Енджи Касабие хареса доста на всички коментатори. " Тя има еклектиката на абсолютния хубав баснословен ориент, дружно с модерното. Тя ще бъде доста забавен персонаж ", съобщи Зейнеб.

" Каквато и да е. тя носи класата в себе си. Единствената в Къщата ", съобщи Желязкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР