Президентшата Десислава Радева е била спряна за полицейска проверка снощи.

...
Президентшата Десислава Радева е била спряна за полицейска проверка снощи.
Коментари Харесай

Десислава Радева участвала в полицейска гонка по софийските улици?

Президентшата Десислава Радева е била спряна за полицейска инспекция нощес. Това потвърдиха за Novini.bg от Министерство на вътрешните работи.

„ Полицейска инспекция е имало в региона на кв. „ Бояна “. За повече информация се обадете на НСО”, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

По-рано се появи неофициална информация, че полицейски патрули на Шесто районно управление (на МВР) са преследвали черен „ Мерцедес “ из София нощес. Шофьорката не спряла на стоппалка. По-късно се оказало, че зад кормилото на автомобила седяла персонално първата дама. Тя карала с гневна скорост по бул. „ България” и не спряла в региона на НДК, след което служителите на реда я подгонили.

Оказало се, че Радева сама ръководи автомобила и се движи без защита от НСО.

Ето какво написа в известието пък на НСО (публикуваме го без редакторска намеса):

"НСО декларира, че госпожа Десислава Радева на 07.02.2018 година, както и на която и да било друга дата, не е управлявала длъжностен автомобил на НСО. Във връзка с нейната сигурност, когато се постанова да употребява профилиран превоз, същият се обезпечава по реда на Закона за НСО – със длъжностен автомобил и длъжностен лидер.

В НСО е разпоредена инспекция, която ще обясни всички обстоятелства и условия към случая. При състояние, че бъдат открити нарушавания от страна на наши чиновници, ще бъдат подхванати съответните ограничения ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР