Президентът Владимир Путин заяви, че Русия има кораб за полагане

...
Президентът Владимир Путин заяви, че Русия има кораб за полагане
Коментари Харесай

Путин с важна новина за "Северен поток - 2"

Президентът Владимир Путин съобщи, че Русия има транспортен съд за полагане на тръби, с цел да се приключи построяването на газопровода "Северен поток 2 " към Германия, заяви в. "Коммерсант ", като се базира на неназовани източници след глобите, наложени от Вашингтон.

Путин приказва за кораба пред водещи съветски предприемачи късно през вчерашния ден. Според него завършването на плана ще бъде удължено с няколко месеца поради глобите.

Швейцарско-холандската компания Allseas, която поставя тръбопровода с двата кораба Pioneering Spirit и Solitaire, спря работата си, с цел да избегне глобите на Съединени американски щати.

Операторът на плана Nord Stream 2 AG съобщи, че компанията, която взе участие в "Северен поток - 2 ", не престават работа по ускореното стартиране на газопровода в употреба. Тръбопроводът е издигнат на 93,5%.

Русия не разполага с кораби, профилирани за полагане на тръби по морското дъно, с които да приключи строителството на газопровода "Северен поток 2 ". Това съобщи по-рано шефът на съветската Обединена корабостроителна асоциация Алексей Рахманов.

Натискът върху "Северен поток - 2 " от Съединени американски щати ще се усилва, само че Европа е заинтригувана в отбрана на своята енергийна сигурност. Уверяваме, че Русия в партньорство с европейски страни, ще откри компромис по наложените газопроводни ограничавания.

За това приказва по-рано вицепремиерът на Русия Дмитрий Козак.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР